Nieuws en Activiteiten Archief

AntwerPi Workshop 2014

EESTEC LC Antwerp heeft tijdens de internationale workshop van juli 2014 nieuwe hoogten verkend. Studenten Informatica uit de hele wereld - Andorra, Ankara, Athene, Belgrado, Boedapest, Delft, Hamburg, Kaiserslautern, Lissabon, Ljubljana, Madrid, München, Rijsel en Zagreb - sloten zich bij onze eigen studenten in Antwerpen aan om de fantastische wereld van de Raspberry Pi te verkennen, een open-hardwareplatform niet groter dan een creditcard. Tijdens de workshop creëerden ze een luchtfototoestel op basis van micro-computers, 3D-gedrukte materialen en enkele heliumballonnen. De studenten verdienden daarmee een plaatsje in de Gazet van Antwerpen en het Nieuwsblad. Hieronder kan je enkele foto's van het evenement bekijken.