Inschrijven Wiskunde In-Zicht

Om een idee te krijgen over hoeveel mensen we mogelijk verwachten kan je met je klas enkel deelnemen na registratie. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in!

We zullen zo snel mogelijk laten weten of je op de gewenste dag kan deelnemen. (Indien mogelijk een tweede/derde voorkeursdatum aangeven.)
Welke workshop door hoeveel leerlingen gevolgd zal worden, zal in de loop van oktober/november worden afgesproken!

Inschrijvingsformulier Wiskunde In-Zicht

Naam school *
Gemeente school *
Naam leerkracht *
E-mailadres leerkracht *
Aantal leerlingen (schatting) *
Eerste voorkeursdatum *
Tweede voorkeursdatum
Derde voorkeursdatum
*  Verplichte velden
Stijn Symens, stijn.symens@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van Wiskunde In-Zicht, een lesdag voor leerlingen van het 6de middelbaar. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.

Stijn Symens Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen