Side header image
    Infodag
    Leer onze universiteit kennen en vind de opleiding die bij je past tijdens de Infodag.
    Talent Forum
    Annual job and information fair for PhD students, final-year students and young alumni
    Talent Forum
    Jaarlijkse job- en informatiebeurs voor masterstudenten, doctoraatstudenten en alumni van de Universiteit Antwerpen. Geen les in de namiddag voor de masteropleidingen.
    FOW Research Seminars
    Tijdens deze lunchsessies stellen 2 onderzoekers van de Faculteit Ontwerpwetenschappen met een Pecha Kucha hun onderzoek aan je voor.
    Stadsontwikkeling en infrastructuur
    Studienamiddag met keynotespreker Brent Toderian
    De stad als oplossing?
    Debat Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck en Thomas Vanoutrive (Onderzoeksgroep voor Stadsontwikkeling)