Afstudeerevent 2018 - 22 mei

INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN!

Dinsdag 22 mei 2018 - Aula Rector Dhanis - 18:45 u.

De cursussen zijn zo goed als afgelopen, de masterproef is bijna klaar en de examens moeten nog beginnen. Het ideale moment om nog eens samen te komen voor de proclamatie en de start van de carrière.

De Faculteit TEW, alumnivereniging Alechia, AIESEC, Capitant, IMBIT, Socio Economica en Wikings-NSK nodigen alle masterstudenten die dit academiejaar afstuderen uit op het Afstudeerevent 2017.

  • 18.45 u. Ontvangst met een glaasje in de Foyer. Onze toekomstige alumni ontvangen een exclusief afstudeerhoedje.
  • 19:30 u. Standup comedian Henk Rijckaert brengt ons zijn nieuwe show "Elke revolutie begint op een kot".
  • 20:15 u. Uitgebreid pastabuffet zodat je kan napraten én vooruitblikken naar de toekomst.

Tijdens het event is een fotograaf aanwezig en kan je foto's laten maken met afstudeerhoedje en toga, alleen of met jouw vrienden. Een mooie herinnering voor later...

In oktober ontvang je de eerste gratis lidkaart van Alechia. Zorg er daarom voor dat jouw gegevens up to date zijn in het Alechianetwerk!

Praktisch:

Dinsdag 22 mei - Foyer - Aula Rector Dhanis, Gebouw K - vanaf 18.45u

Enkel voor masterstudenten van de Faculteit TEW van de Universiteit Antwerpen in het diplomajaar!

Partners zijn welkom

Deelnamebijdrage: 12 euro per persoon

Inschrijven:

Inschrijven doe je via “Aanvraag Login Alechia Netwerk”. Gelieve niet het student.uantwerpen.be adres op te geven want dat is binnen enkele maanden niet meer geldig.

Je ontvangt een mail met login en paswoord waarmee je kan aanloggen op het Alechianetwerk met de onderste link "Login Alechia Netwerk" en jouw inschrijving voor het Afstudeerevent finaliseren door op het plusje te klikken naast Afstudeerevent 2018.