Bevraging 10 jaar politieke communicatie

Beste Alumnus

Kan je de onderstaande vragen invullen met het oog op een feestboekje n.a.v. de viering 10 jaar politieke communicatie waarin we al onze alumni de revue laten passeren.

De antwoorden op de eerste reeks van 9 vragen zullen beschikbaar zijn voor al je medestudenten. De tweede reeks van 10 vragen worden anoniem verwerkt en enkel in geaggregeerde vorm gebruikt. Je moet hierbij helemaal niet zoeken naar een rode draad. Eerlijk gezegd, hebben we met die tweede reeks vragen vooral ludieke bedoelingen. Hopelijk laten jullie antwoorden toe om een aantal opmerkelijke en grappige statistieken te maken, die we zullen gebruiken om het feestboekje en de viering op te smukken.

Voornaam *
Naam *
Privé e-mailadres *
Straat
Huisnummer
Busnummer
Postcode
Gemeente *
Land *

Bevraging met het oog op het feestboekje

Gegevens toegankelijk voor alumni van de master politieke communicatie.

1. Kan je een recente foto(< 2MB) uploaden? (We plaatsen die naast de foto die op je studentenkaart stond). Ik geef hierbij toestemming om beide foto’s te publiceren in het feestboekje.

2. Voer je momenteel betaald werk uit?
3. Wat is je GSM-nummer? Als je dit invult, wordt je nummer gepubliceerd in het boekje.
4. Heb je eventueel een slogan/aanbeveling voor toekomstige studenten Politieke Communicatie?

5. Wat is het meest nuttige inzicht dat je hebt opgedaan in de master Politieke Communicatie?

6. Ben je na je studies Politieke Communicatie nog verder gaan studeren?

7. Lees je nog af en toe een wetenschappelijk artikel/boek?
8. Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan het volgen van de actualiteit? minuten
9. Lees je dagelijks een krant? (online of op papier)

Gegevens niet toegankelijk voor anderen (worden enkel gebruikt voor geaggregeerde overzichten)

1. Hoe lang heb je werk gezocht nadat je was afgestudeerd? maanden

2. Hoe lang ben je tot nog toe werkloos geweest? maanden

3. Welke vooropleiding heb je gevolgd?

4. Met welke graad ben je afgestudeerd in Politieke Communicatie?

5. Hoe ver woon je nu ongeveer van de plaats waar je woonde toen je Politieke Communicatie studeerde? km

6. Heb je reeds meer dan 3 maanden in het buitenland gewoond/gereisd?
7. Heb je een relatie (gehad) met iemand die je leerde kennen via je universitaire opleiding?

8. Wil je je eigen economisch-politieke opvattingen plaatsen op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 „links‟, 5 „in het centrum‟ en 10 „rechts‟ betekent?

9. Wil je je eigen ethisch-politieke opvattingen plaatsen op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 „links‟, 5 „in het centrum‟ en 10 „rechts‟ betekent?

10. Kijk je met plezier terug op de opleiding Politieke Communicatie? Kan je dit plaatsen op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 “geen”, 5 “gemiddeld” en 10 “heel veel” plezier betekent?
*  Verplichte velden
alumni@uantwerpen.be verzamelt deze persoonsgegevens voor de viering 10 jaar politieke communicatie en het feestboek dat zal worden uitgegeven. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.