Managementwetenschappen

Management in al haar facetten 

Een manager is een duizendpoot waar het gaat om kennis en vaardigheden. Managers bedrijven niet één tak van sport, maar moeten inzicht hebben in vele aspecten, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. De bacheloropleiding, Bachelor of Science Bedrijfskunde is een brede opleiding met aandacht voor onder andere management, bedrijfseconomie, organisatiekunde, bestuur, marketing en strategie. De masteropleidingen bieden als vervolg daarop een gedegen specialisatie op verschillende deelterreinen. Wij bieden de Master of Science in Management met zes afstudeervarianten en de Master of Science in Business Process Management and IT aan.

Met deze opleidingen kan je als professional bijdragen aan de diagnose en het ontwerpen, veranderen, functioneren en evalueren van organisaties. Masters op een van deze terreinen worden overal in het bedrijfsleven en bij de overheid gevraagd als sales managers, organisatieadviseurs, logistiek managers, it-managers, personeelsmanagers, organisatie- en beleidsmedewerkers bij de overheid, etc.

De volledige opleidingsschema's kan je raadplegen op de faculteitswebsite van de Open Universiteit Nederland: www.ou.nl/management.

In de studiegidsen managementwetenschappen 2017-2018 vind je meer informatie i.v.m. de opleiding, de kosten, de tentaminering, de opbouw van de opleiding...