Side header image

Aanvraagformulier statuut student-ondernemer 2018-2019 - Eerste semester

Naam * 
Voornaam * 
Studentennummer * 
Faculteit * 
Studierichting * 
Studietraject * 
UAntwerpen-emailadres *   
(voornaam.achternaam@student.uantwerpen.be)
Telefoon

Ik vraag het statuut student-ondernemer aan omwille van: 
We vragen je om je activiteiten te omschrijven in een dossier. Gelieve dit voor 15 september 2018 in te dienen. Zodoende kan je van bij de start van het eerste semester ten volle gebruik maken van het statuut student-ondernemer. De link voor het invullen van jouw dossier, ontvang je bij bevestiging van inschrijven.

Indien je wenst kan je ook een infosessie volgen.

Je hebt de keuze uit onderstaande momenten waarop je een algemene infosessie kan volgen of je kan een intakegesprek regelen met Marie Schoeters van TAKEOFFANTWERP:*  Verplichte velden
De Universiteit Antwerpen (bijzonderefaciliteiten@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens voor registratiedoeleinden. Door de aanvraag te vervolledigen, geef je daarnaast de toestemming om beperkte informatie door te geven aan noodzakelijke personen. Zonder deze toestemming is geen toekenning van bijzondere faciliteiten mogelijk. Voor meer informatie of indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen, kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer informatie vindt u op www.uantwerpen.be/disclaimer.