Side header image

Goed voorbereid aan de start

Leerlingen die goed voorbereid aan hun studie beginnen, hebben meer kans op slagen.

Deze initiatieven schaven hun kennis bij en geven hen een steuntje in de rug.

• Aan de slag
    Voorbereidingsplatform voor studenten, leerkrachten en studiekeuzebegeleiders.

• Tutoraatproject
    Studenten geven bijles aan middelbare scholieren voor een vlotte doorstroom van secundair naar hoger onderwijs.

• IKAN project
    Studiebegeleiding voor jongeren die de overgang hebben gemaakt van OKAN naar het reguliere onderwijs.

• Voorbereidingsactiviteiten
    Startende studenten krijgen een stoomcursus om belangrijke voorkennis bij te schaven.

• Ijkingstoets
    Dankzij het advies krijg je een beter zicht op je academisch potentieel én je kan je beter voorbereiden op een goede start aan de universiteit.

• Voorbereiding toelatingsaxamen arts
    Deelname aan de voorbereidende workshops verhoogt de slaagkans op het toelatingsexamen arts aanzienlijk.