Side header image

Blijf op de hoogte via onze e-nieuwsbrief voor studiekiezers

Moet jij binnenkort ook beslissen wat je na je middelbare school wil gaan studeren? Welke richting je later uitwil? Lastig hè? Een hele nieuwe wereld zal voor je opengaan. Leerkrachten worden professoren en docenten, een klas heet plots aula, een werkboek maakt plaats voor een syllabus. Veel veranderingen, maar je zal je zeker snel thuis voelen.

De Universiteit Antwerpen wil je daar graag bij helpen

In onze e-nieuwsbrief voor studiekiezers bieden we je heel wat nuttige informatie: over opleidingen, het kostenplaatje, de overgang van secundair naar hoger onderwijs en hoe die zo vlot mogelijk kan verlopen. Praktische zaken zoals een kot komen aan bod en natuurlijk ook het studentenleven. Onze tip & tricks helpen je bij het maken van de juiste studiekeuze.

De e-nieuwsbrief voor studiekiezers verschijnt drie keer per jaar.

Naam*
Voornaam*
Wanneer ben je van plan te starten in het hoger onderwijs?*

Ik heb interesse in een:

*  Verplichte velden
De Dienst Studie-informatie, studie-informatie@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens om mensen op de hoogte te houden van interessante activiteiten en infomomenten van de Universiteit Antwerpen. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.