Side header image

Klasgroepen inschrijven

Net zoals vorig jaar, kunnen ook dit jaar (2017-2018) scholen zich digitaal aanmelden om een Klimopteam op klasbezoek te krijgen. Hiervoor dient enkel het aanmeldingsformulier ingevuld te worden. Hier heb je wel een paswoord voor nodig, dat je kan terugvinden in de uitnodiging die je kreeg. Geen paswoord, en wil je toch graag een Klimopteam op bezoek krijgen? Vul dan een aanvraagformulier in.

Eerst geef je de gegevens van de school door, en vervolgens die van de klas die een Klimopteam wenst te ontvangen. Maak voor een andere campus van dezelfde school een tweede schooldocument aan! 

Als je meerdere teams op schoolbezoek wil laten komen, hoef je de school zelf maar één keer aan te melden, en voeg je telkens nieuwe klasgroepen toe. Zorg ervoor dat je alle nodige gegevens bij de hand hebt, inclusief samenstelling van de groep, en mogelijke data van de schoolbezoeken. Wegens organisatorische redenen verzorgen wij geen parallelsessies meer, dus voorzie voor alle klasgroepen een ander moment. Meerdere opeenvolgende sessies kunnen nog steeds. 

Wij kunnen schoolbezoeken verzorgen tussen 6 november 2017 en 21 december 2017, of tussen 19 februari 2018 en 25 mei 2018

Contact

Nele Dutry
Projectcoƶrdinator Klimop
Middelheimcampus
A.223
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen
Tel. +32 3 265 30 19
Klimop@auha.be