Inschrijven cursussen via SisA self service

Je kan je weer inschrijven voor de vele cursussen die de Antwerp Doctoral School aanbiedt. Dit via je selfservice in SisA (inloggen met je studentenaccount).

De meest recente versie van de handleiding vind je steeds op de helpdesk.

Cursussen doctoraatsopleiding

Je weet welke competenties je wil verwerven of aanscherpen en welke activiteiten je hiervoor wil ondernemen... Misschien wil je ook een aantal cursussen volgen?

De Antwerp Doctoral School biedt (gratis!) een uitgebreide waaier aan Nederlands- en Engelstalige cursussen aan die een groot aantal competenties uit het competentieprofiel bestrijken. Ze zijn op maat gemaakt voor doctorandi en worden gedoceerd door gespecialiseerde lesgevers. De cursusdagen zijn trouwens de perfecte gelegenheid om collega's uit andere wetenschapsdomeinen te leren kennen.

In het kader van de doctoraatsopleiding kunnen ook bachelor- of mastervakken binnen de UAntwerpen gevolgd worden. Daartoe dient de toelating van de docent te worden gevraagd.

Voor meer info of inschrijven voor een cursus kan je klikken op de cursus naar keuze. Indien de cursus volzet is, kan je je inschrijven op de wachtlijst. Indien er veel vraag is naar een bepaalde cursus, richt de Antwerp Doctoral School een extra sessie in. Data voor extra sessies worden aangekondig via de nieuwsbrief. 

Om verrassingen te vermijden, lees je best even de regels alvorens in te schrijven!

Contact

Kris De Clerck Campus Middelheim - Gebouw E
E.005
Tel. 03 265 31 18
kris.declerck@uantwerpen.be