Press>Speak

PRESS>SPEAK Presentatiewedstrijd voor jonge onderzoekers

Kort en krachtig duidelijk maken waarover je onderzoek gaat… Het is niet eenvoudig, zeker niet als je toehoorders weinig voorkennis hebben! Nochtans is het precies wat kranten, journaals en radioprogramma’s zoeken. Bovendien kan het helpen om collega’s uit andere disciplines in te wijden in de materie waarmee jij al lang vertrouwd bent. Of misschien wil je gewoon wat extra oefening om een heldere en doeltreffende presentatie te geven over een complex onderwerp?

Via een presentatie- en schrijfwedstrijd PRESS>SPEAK dagen we jonge onderzoekers uit om hun eerste stappen te zetten naar een breed maar kleinschalig publiek van collega's, familie, vrienden en fans.

 

PRESS>SPEAK>Inspire

Met PRESS>SPEAK>Inspire biedt UAntwerpen een netwerk- en inspiratiemoment aan voor alle onderzoekers uit de universiteit om met een frisse kijk met wetenschapscommunicatie aan de slag te gaan. Onderzoekers, jong en oud, kunnen gedurende een halve dag inspiratie opdoen rond wetenschapscommunicatie, met ervaringsdeskundigen uit eigen huis en workshops door externe experts.

Contact

Team Levenslang Leren Campus Middelheim
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen
Tel. +32 3 265 31 27
LevenslangLeren@uantwerpen.be