Want to participate in a study?

Below, you can find an overview of the current studies within the Antwerp Social Lab where we are looking for people to participate in.

Deelname eye tracking en psychofysiologisch experiment

Beste student

Ben je ook benieuwd naar hoe je teksten bestudeert en verwerkt, of meer bepaald hoe je ogen dat voor jou doen? Dan is volgend onderzoek misschien wel iets voor jou! Als beginnend student is het erg nuttig om inzicht te verwerven in hoe je precies studeert. In het onderzoek maken we gebruik van eye-tracking, huidgeleidingsmaatregelen en gezichtsuitdrukking herkenning, innovatieve technieken die je oogbewegingen en reacties registreert tijdens het verwerken van teksten.

Wat?

Dit onderzoek heeft tot doel de cognitieve en emotionele processen te onderzoeken tijdens het lezen van teksten over gezondheidsrisico's.

Wie?

Universitaire studenten van de faculteit sociale wetenschappen. Omdat de teksten in het Nederlands zullen worden gepresenteerd, is een goede kennis van het Nederlands belangrijk. Je kan dus vloeiend Nederlands schrijven en lezen.

Waar?

Alle experimenten vinden plaats op de Stadscampus. Na je inschrijving laten we je de exacte locatie weten.

Wanneer?

We voorzien een ruime testperiode in de maanden november en december. Je vindt vast en zeker een moment dat je past. Voor het volledige experiment voorzien we een tijdspanne van anderhalf uur; maar naar alle waarschijnlijkheid volstaat een uur om het experiment succesvol af te ronden.

Nog niet overtuigd? 

Naast meer inzicht in jouw leespatronen lever je ook een belangrijke bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek en maak je kennis met één van de meest vooruitstrevende onderzoekstechnieken binnen de sociale wetenschappen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer na afloop van het experiment een duo-filmticket.

We zouden het erg op prijs stellen als u onze deelnemer zou willen zijn! Als je interesse hebt om deel te nemen of als je vragen hebt, neem dan contact met me op: Yi-Lun.Jheng@uantwerpen.be of je kan je aanmelden via deze link:

https://forms.uantwerpen.be/nl/antwerp-social-lab/eyetracking-psychofysiolo-experiment/ 

Hopelijk tot binnenkort!

Vriendelijke groet

Yilun Jheng