Inschrijvingsformulier schakel- en voorbereidingsprogramma master in de meertalige professionele communicatie

Je wil graag de master MPC volgen, maar hebt niet de juiste vooropleiding gevolgd om rechtstreeks te starten? Dan kan je instromen via het schakel- of voorbereidingsprogramma.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor één van beide programma’s. Op basis van de informatie over je vooropleiding en de resultaten van je taaltest (zie inschrijving onderaan het formulier) laten wij je weten of je mag starten en eventueel vrijstellingen krijgt.

Mag je wel rechtstreeks starten aan de master, maar wil je een vreemde taal kiezen die niet in je vooropleiding zat. Vul dan ook dit formulier in om je in te schrijven voor de taaltest.

In te dienen ten laatste op 1 oktober 2018.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via: http://uahost.uantwerpen.be/helpdesk/lnw/

Of contacteer onze studietrajectbegeleidster, Kathlijn Pittomvils, op het nummer 03/265.45.64.

Persoonlijke gegevens

Voornaam:*  
Familienaam:*  
E-mail:*    
Studentennummer:
(indien eerder ingeschreven aan de Universiteit Antwerpen)

Inschrijving in de master meertalige professionele communicatie

Ik schrijf mezelf graag in voor:* 
Ik heb de volgende opleiding hoger/universitair onderwijs met succes afgerond:
Opleiding:*  
Instelling:*  
Studie gestart in het academiejaar:*  
Diploma behaald in het academiejaar:*  
Upload hier een kopie van je diploma:
Upload hier een kopie van de vakkenlijst:

Keuze vreemde taal

Zowel in het schakel- als in het voorbereidingsprogramma ben je verplicht om minstens één vreemde taal te kiezen die je ook in de master wilt volgen.

Ik wil graag bedrijfscommunicatie in de volgende vreemde taal/talen volgen (maximum 2):*
 
Heb je al een goede talenkennis? Dan kan je misschien een vrijstelling krijgen door deel te nemen aan de taaltest of met een certificaat je B2-niveau aantonen. (In het schakelprogramma kan je enkel een vrijstelling krijgen voor niveau 2 van de vreemde taal van jouw keuze. In het voorbereidingsprogramma kan je na de test met een minimum taalniveau B2 meteen starten aan de vreemde taal in de master.)

Ben je in het bezit van een certificaat dat je B2-niveau aantoont? Upload hier een kopie van je certificaat:

Inschrijving taaltest


Ik neem graag deel aan de taaltest op:*
 

Ik schrijf me daarbij in voor de volgende taal/talen:
Nog een vraag, opmerking of suggestie?

Je hebt nog een vraag, een aanvulling die je nergens kwijt kon of je wilt graag je aanmelding voor de master Meertalige Professionele Communicatie motiveren, dan kan je ons hieronder je verhaal vertellen:
*  Verplichte velden
Master in de Meertalige Professionele Communicatie, kathlijn.pittomvils@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de de organisatie van de inschrijvingen. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden [aangeven hoe lang gegevens zullen bijgehouden worden, bv 'tot na afloop van het event', 'zolang we onze nieuwsbrief versturen''] Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.