9de Avond rond beleidsinformatica

17 november 2016 - Universiteit Antwerpen - Klooster van de Grauwzusters, Lange Sint-Annastraat 7, 2000 Antwerpen

Een organisatie van het Departement Beleidsinformatica (UAntwerpen) en de Antwerp Management School

De Avond is een jaarlijks initiatief dat de alumni van de beleidsinformatica- en IT managementopleidingen samenbrengt om elkaar beter te leren kennen, oude bekenden terug te zien en nieuwe contacten te leggen.

Normalized Systems Design Award

Dit jaar organiseren we tijdens de Avond ook de finale van de 1ste  Normalized Systems Design Award.  Normalized Systems is een theorie over evolueerbaarheid van modulaire structuren.  De theorie is gericht op vraagstukken zoals “hoe kan software drastisch meer evolueerbaar gemaakt worden ?”, of ook, “wat is de reden dat de schaalbaarheid van artefacten zoals huizen en vliegtuigen op dit moment eerder beperkt is ?”.

De wedstrijdvraag luidt “Bedenk een veelbelovende toepassing van de Normalized Systems theorie in een bedrijfskundig of technologisch domein naar keuze, inclusief een aanzet tot business model”.  Deelnemers zijn studenten handelsingenieur in de beleidsinformatica, die aan hun team een onbeperkt aantal leden mogen toevoegen van diverse achtergronden: pre- en post-experience, academici en professionals, …. .  Meer informatie over de Award is beschikbaar op www.facebook.com/NSAwards.

Raadpleeg hier het ondersteunend materiaal voor de NS Award

Op het programma staat:

• 19:00 u. Verwelkoming
    Prof. dr. Herwig Mannaert, vice-decaan Faculteit TEW en ondervoorzitter Departement Beleidsinformatica
  • 19:05 u. Het Departement Beleidsinformatica : stand van zaken in 2016, met nadruk op internationalisering
    Prof. dr. Jan Verelst, voorzitter Departement Beleidsinformatica
  • 19:15 u.  Finale en prijsuitreiking 1ste Normalized Systems Design Award
    Drie teams van finalisten presenteren hun innovatieve toepassing van de Normalized Systems theorie voor de jury.  De prijs bedraagt minimaal 5.000 euro.
  • 20:00 u.  Afsluiting
  • 20:10 u.  Receptie met warme en koude hapjes

Deelname is gratis.

Inschrijven is mogelijk per mail op karin.kesteloot@uantwerpen.be (voor 14 november 2016)