Antwerpen bouwt een Capital of Things uit

Het Internet of Things zorgt voor een grondige verandering van de samenleving, onderwijs en business. Stad Antwerpen, het Havenbedrijf Antwerpen, de Universiteit Antwerpen en imec, de onderzoeks- en innovatiehub in nanoelektronica en digitale technologie, gaan een unieke samenwerking aan. Zij slaan de handen in elkaar om met één visie en één strategie vooruit te lopen in digitale innovatie en internationaal onderscheidend te zijn op het vlak van Internet of Things. Antwerpen wordt een Capital of Things.

Postgraduaat Internet of Things

De Universiteit Antwerpen, de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel bieden samen het postgraduaat Internet of Things aan.

Het Urban Studies Institute richt het keuzeopleidingsonderdeel 'Urban Studies: Debates and Perspectives' (3 sp) in.

Opleidingshoofd

Peter Hellinckx, tel. +32 486 94 90 29, peter.hellinckx@uantwerpen.be