Ontdek UAntwerpen

SOS studiekeuze

Jordan en Leyton staan op het punt hun studiekeuze te maken, maar hebben nog veel vragenMiek heeft zich al ingeschreven aan UAntwerpen maar twijfelt nog tussen op kot gaan en thuis wonen. UAntwerpen-studenten Anneleen, Ilias en Louis springen in de bres.

Op kot gaan of thuis wonen?

Miek gaat studeren aan UAntwerpen en twijfelt of ze op kot zou gaan. En ze is nog niet te laat. Bij de start van het nieuwe academiejaar komen last-minute nog studentenkoten vrij. Zoek jij het perfecte kot? Check www.uantwerpen.be/wonen

Opleidingen ontdekken op de Infodag

Leyton twijfelt nog over zijn studiekeuze. Tijdens de Infodag doet hij enkele verrassende ontdekkingen achter de schermen van de UAntwerpen-campussen.

'Jordan, is deze opleiding iets voor jou?'

Een heldere blik op je studiekeuze helpt beter met een campusrondleiding van rechtenstudent Louis. Heb jij nog twijfels? Laat je rondgidsen tijdens de zomer en kom naar de Infodag op 8 september.

Nog geen idee wat je gaat studeren?

Jordan kampt met studiekeuzestress. Meet onze studenten Anneleen en Louis! Ze helpen Jordan op weg met een dosis studiekeuzetips.

Van middelbaar naar unief

Voor Leyton zit het middelbaar er bijna op. Samen met Anneleen, studente kinesitherapie, blikt hij vooruit naar hogere studies aan de unief.

30 opleidingen aan UAntwerpen

Zoveel redenen om ze te volgen.