Ontdek UAntwerpen

Plan je toekomst op 8 september

Nog niet zeker van je studiekeuze? 

UAntwerpen helpt je op weg om je toekomst vorm te geven tijdens de Infodag op woensdag 8 september 2021. Dan zetten we de campussen voor je open. Deze dag helpt vast om te weten of je je thuis zal voelen aan UAntwerpen en welke opleiding bij je past. 

Hoe helpen we jou? Door je zo veel mogelijk antwoorden te geven. In infosessies vertellen we van a tot z over onze opleidingen. Tijdens campustours nemen we je in kleinere groepen mee op sleeptouw. En natuurlijk zijn we er ook voor een persoonlijk gesprek om jouw laatste vragen te beantwoorden.

Wat moet jij dan nog doen? Kiezen. Het allermoeilijkste, maar je zal zien, het lukt wel.

Trek op campustour tijdens de zomer

Benieuwd waar je volgend jaar gaat studeren? Verken onze campussen en opleidingen in juli en augustus.

SOS studiekeuze

Jordan en Leyton staan op het punt hun studiekeuze te maken, maar hebben nog veel twijfels. UAntwerpen-studenten Anneleen en Louis springen in de bres. Ben jij ook op de dool? Ga op campustour of bezoek ons op de Infodag 8 september.

'Jordan, is deze opleiding iets voor jou?'

Een heldere blik op je studiekeuze helpt beter met een campusrondleiding van rechtenstudent Louis. Heb jij nog twijfels? Laat je rondgidsen tijdens de zomer en kom naar de Infodag op 8 september.

Nog geen idee wat je gaat studeren?

Jordan kampt met studiekeuzestress. Meet onze studenten Anneleen en Louis! Ze helpen Jordan op weg met een dosis studiekeuzetips.

Van middelbaar naar unief

Voor Leyton zit het middelbaar er bijna op. Samen met Anneleen, studente kinesitherapie, blikt hij vooruit naar hogere studies aan de unief.

30 opleidingen aan UAntwerpen

Zoveel redenen om ze te volgen.