Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  • Alle prijzen zijn exclusief btw, 12% voor maaltijden en 21% voor dranken.
  • Graag hadden wij ten laatste 20 werkdagen voor het evenement een bevestiging van de reservatie en een schatting van het aantal deelnemers.
  • We aanvaarden tot 4 dagen voor de activiteit voedselallergieën/intoleranties en eventuele diëten. Indien we deze tijdig ontvangen kunnen we een aangepaste maaltijd voorzien.
  • Wijzigingen in het aantal deelnemers kunnen tot 6 werkdagen voor uw activiteit doorgegeven worden. Dit aantal deelnemers zal in rekening gebracht worden bij de eindafrekening.
  • Transport, materiaal, personeel en administratie zijn inbegrepen in de prijs.
  • Op zaterdag en zondag wordt er een meerprijs aangerekend afhankelijk van het uur en het aantal deelnemers.
  • In de gebouwen van de Universiteit Antwerpen kan er enkel gewerkt worden met de dienst Catering & Congreszalen voor alle drank en voeding dat geserveerd wordt aan uw gasten. Wij dragen steeds de volledige verantwoordelijkheid op het vlak van voedselveiligheid. Bij het niet naleven van deze regel zal er een fee aangerekend worden.
  • Catering & Congreszalen sluit zich aan bij de missie van ‘Verantwoord Alcohol Schenken’. We behouden ons dan ook het recht om te stoppen met schenken van alcoholische dranken aan gasten waarbij duidelijk blijkt dat zij te veel gedronken hebben. Dit om de gast zelf en de andere gasten te beschermen tegen alcoholmisbruik en rijden onder invloed.
  • Deze prijzen zijn geldig tot en met 10 juli 2024, tenzij anders afgesproken op papier met de individuele klant. 
  • Onze diensten zijn gesloten tijdens de kerstvakantie en 6 weken in de zomervakantie. 

Bijkomende voorwaarden: Catering bij congressen en evenementen

  • Per bijkomend half uur wordt een forfait gerekend van € 3,90 per aanwezige deelnemer.
  • Onze prijzen zijn samengesteld in functie van een minimum van 25 personen. Wanneer er minder dan 25 deelnemers aanwezig zijn, zal er een forfaitaire vergoeding van € 150 worden aangerekend. (niet van toepassing op leveringen)
  • Bij een levering met een totaalbedrag van minder dan € 25, zal er een meerprijs van € 15 worden aangerekend.
  • Bij een annulatie van minder dan twee weken voor de start van de activiteit wordt er een fee aangerekend van € 125 per dag.

Bijkomende voorwaarden: Congres- en vergaderzalen van het Hof van Liere en het Klooster van de Grauwzusters

  • Wijzigingen in opstelling en/of programma kunnen tot 1 week voor de start van de activiteit doorgegeven worden. Bij annulatie van minder dan 2 weken voor de start van de activiteit, wordt er een fee van € 125 per dag aangerekend.
  • Op zaterdag worden de congreszalen geopend voor evenementen met groepen vanaf 30 personen. Op zondag openen we de congreszalen voor evenementen met groepen vanaf 50 personen.
  • Op zaterdag wordt er een meerprijs van 50% aangerekend op de personeelskosten van de zaalcoördinator. Op zondag wordt er een meerprijs van 100% aangerekend op de personeelskosten van de zaalcoördinator.

Bijkomende voorwaarden: Universiteitsclub

  • De Universiteitsclub is elke weekdag geopend van 12 tot 14 uur.
  • Op weekdagen kan het restaurant 's avonds geopend worden op aanvraag vanaf 12 personen. Tijdens het weekend openen we graag voor groepen vanaf 25 personen. Wanneer het aantal aanwezige gasten lager ligt dan het minimum aantal deelnemers, zal er een forfait van € 150 aangerekend worden. 
  • Voor groepen vanaf tien deelnemers voorzien we een offerte op maat met keuzes gaande van een snel lunchmenu tot een uitgebreid congresdiner.

Catering bij evenementen

+32 3 265 42 50

catering.evenementen@uantwerpen.be

Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen

Hof van Liere - Klooster Grauwzusters

congreszalen@uantwerpen.be

Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Universiteitsclub

+32 3 265 43 85

universiteitsclub@uantwerpen.be

Prinsstraat 13b
2000 Antwerpen

Dienst Catering en congreszalen

Coördinator konventa
Congreszalen en Catering Evenementen

Nele Crabbé
+32 3 265 42 50
nele.crabbe@uantwerpen.be
Koningstraat 10
2000 Antwerpen

Diensthoofd Catering & Congreszalen

Catherine Ongenae
+32 3 265 37 62
catherine.ongenae@uantwerpen.be
Middelheimlaan 1
Gebouw D
2020 Antwerpen

Administratieve en logistieke ondersteuning Catering & Congreszalen

Evie Claessens
+32 3 265 37 60
evie.claessens@uantwerpen.be 
Middelheimlaan 1
Gebouw D
2020 Antwerpen