Side header image

Wegbeschrijving

Op weg naar de Stadscampus

Slim naar Antwerpen

Slim naar Antwerpen
Slim naar Antwerpen routeplanner
Volg de meest veilige, slimme en vlotte weg naar UAntwerpen: per fiets, openbaar vervoer of auto. 

Wegenwerken

Wegenwerken

 • Werken Noorderlijn
  De werken aan de Noorderlijn, langs vijf belangrijke verkeersaders in Antwerpen: de noordelijke Leien, de Londen-Amsterdamstraat, de Rijnkaai-Zuid, de Hardenvoortviaduct en de Noorderlaan. Ze zullen onvermijdelijk voor hinder zorgen. Alle info op www.noorderlijn.be
   
 • Werken: Pieter Van Hobokenstraat - Grote Kauwenberg - Prinsesstraat - Prinsstraat
  September tot november 2019: Het kruispunt Pieter Van Hobokenstraat - Grote Kauwenberg - Prinsesstraat - Prinsstraat wordt volledig opnieuw aangelegd en is onderbroken.
  November 2019 - voorjaar 2020: Pieter Van Hobokenstraat wordt volledig opnieuw aangelegd.
   
 • Ten prinsenhoveWerken Ten Prinsenhove
  In september 2019 starten de renovatiewerken aan studentenhome Ten Prinsenhove wat voor enige hinder kan zorgen. De woontoren wordt een werfzone, maar studentenrestaurant komida, de cursusdienst, stille ruimte en labotheek blijven wel toegankelijk via een voetgangerstunnel. In 2018 gaf UAntwerpen de studententoren voor vijftig jaar in erfpacht aan projectontwikkelaar LIFE. Het blijft de ambitie om tegen de start van academiejaar 2020-2021 klaar te zijn met de werken zodat er dan opnieuw studenten op kot kunnen gaan in PRINCE, de nieuwe naam voor Ten Prinsenhove.