Stadscampus

  • Werken Noorderlijn
    De werken aan de Noorderlijn, langs vijf belangrijke verkeersaders in Antwerpen: de noordelijke Leien, de Londen-Amsterdamstraat, de Rijnkaai-Zuid, de Hardenvoortviaduct en de Noorderlaan. Ze zullen onvermijdelijk voor hinder zorgen. Alle info op www.noorderlijn.be

  • Werken Ten Prinsenhove
    In september 2019 starten de renovatiewerken aan studentenhome Ten Prinsenhove wat voor enige hinder kan zorgen. De woontoren wordt een werfzone, maar studentenrestaurant komida, de cursusdienst, stille ruimte en labotheek blijven wel toegankelijk via een voetgangerstunnel. In 2018 gaf UAntwerpen de studententoren voor vijftig jaar in erfpacht aan projectontwikkelaar LIFE. Het blijft de ambitie om tegen de start van academiejaar 2020-2021 klaar te zijn met de werken zodat er dan opnieuw studenten op kot kunnen gaan in PRINCE, de nieuwe naam voor Ten Prinsenhove. 


Campus Drie Eiken

Wegenwerken Universiteitsplein – Doornstraat
Vanaf 21 september 2020 wordt het Universiteitsplein en kruispunt met de Krijgslaan en Doornstraat in Wilrijk heraangelegd. Het project verloopt in zeven fasen. Tijdens de werken is er steeds doorgang mogelijk in de Doornstraat in beide richtingen en ook de parking op het Universiteitsplein blijft bereikbaar.
Het einde van de werken is voorzien op 4 december 2020