Side header image

FBE Bachelor Event

Behaal jij in juni of september 2019 je bachelordiploma aan de Faculteit BE? Dan nodigen we je uit bij het begin van het nieuwe academiejaar om dit te vieren.

Graag zien we je op woensdag 2 oktober 2019 op het FBE bachelor event. We verwachten je vanaf 18 uur in de foyer van de aula Rector Dhanis voor een hapje en een drankje. Het einde is voorzien rond 20u.

Inschrijven kan via onderstaand formulier en dit vóór 25 september 2019.

Voornaam
Studentennummer
Straat
Postcode
E-mailadres *
*  Verplichte velden
Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie (katrien.vantulder@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van het bachelorevent. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden tot na de infoavond. Indien u uw persoonsgegevens wil inzien, beperken, wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.

Organisatie FBE bachelor event

Katrien Van Tulder katrien.vantulder@uantwerp.be