Side header image

Aanvraagformulier inschrijving bachelor met studieduurverkorting

Algemene informatie

Wanneer je al een diploma behaalde, maar toch nog verder wil studeren aan de UAntwerpen zijn er verschillende opties binnen de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie (FBE). De verschillende mogelijkheden kun je hier terugvinden.

Behaalde je al een professioneel of academisch bachelordiploma, dan kom je in aanmerking in aanmerking voor een bachelor met studieduurverkorting (je volgt dan een aangepast programma van 120 studiepunten) voor de volgende opleidingen:

TEW: Bedrijfskunde
TEW: Economisch beleid
Handelsingenieur
Handelsingenieur in de beleidsinformatica
Sociaal-economische wetenschappen

Je schrijft je bij de centrale inschrijvingsdienst via de normale procedure in voor de bacheloropleiding van je keuze (www.uantwerpen.be/inschrijven). Vanaf de bevestiging van de toelating van je aanvraag via dit formulier door de Commissie Bijzondere Inschrijvingen (CBI) FBE, kun je de verdere stappen volgen om je aangepaste programma met studieduurverkorting te registreren.

Deadlines

Aanvragen voor inschrijvingen in het academiejaar 2019-2020 kunnen ingediend worden tussen 1 april en 22 september 2019. Dien je aanvraag in voor 6 september om voor de start van het academiejaar antwoord te krijgen.

Voor inschrijvingen in het tweede semester (je kan dan enkel opleidingsonderdelen van het tweede semester opnemen) kan een aanvraag ingediend worden tussen 15 november 2019 en 9 februari 2020. Na deze datum kunnen geen dossiers meer ingediend worden voor het academiejaar 2019-2020.

Voor de verwerkingstijd van de dossiers moet rekening gehouden worden met 4 weken, dit kan iets langer zijn in de vakantieperiode. Dossiers worden behandeld in volgorde van binnenkomen.

Persoonsgegevens

Naam *  
Voornaam *  
Studentennummer *     
E-mailadres *    
Telefoonnummer

Vooropleiding/diploma

Relevante vooropleiding/diploma 1*
Titel opleiding:  
Afstudeerrichting:
Instelling:  
Afstudeerjaar/Nog bezig/Niet afgerond:  
Diploma

 
Diploma behaald  
Wil je nog een relevante vooropleiding/diploma toevoegen?*  

Gewenste studierichting aan de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie dit academiejaar *

 

Via deze link vind je het verkorte studieprogramma van de gekozen opleiding.

Motivering aanvraag *

 

Toe te voegen bijlagen *

Ik staaf mijn aanvraag met volgende bijlage(n)(bij voorkeur gecomprimeerd en als pdf toe te voegen):
  • Verplichte bijlagen: relevante diploma(‘s) en diplomasupplement(en) met een overzichtelijk vakkenpakket
  • Facultatief:
 
Indienen aanvraag

Let op:
  • Per student wordt per academiejaar slechts één aanvraagdossier ter toelating behandeld.
  • Enkel aanvragen gestaafd met de nodige documenten worden behandeld.
 

Indien je dossier correct verzonden werd, krijg je binnen maximaal 20 minuten een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres. Kijk dit zeker na. Geen bevestiging = je aanvraag werd niet correct verzonden!

*  Verplichte velden
Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie (CBI.FBE@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens voor de Commissie Bijzondere Inschrijvingen. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.