Gastdocenten

Buitenlandse gasten

De faculteit ontving met genoegen in de voorbije periode de volgende buitenlandse gasten:

Prof. Frank Owen, California Polytechnic State University (Cal Poly)

22-29 maart 2014

Over Frank Owen

 

 

 

Prof. Margareth Gfrerer, State Islamic University of Jakarta

Gastspreker professor Margareth Gfrerer van de State Islamic University of Jakarta is econome van opleiding. Door haar jarenlang verblijf in Indonesië is ze een autoriteit op vlak van de huidige maatschappelijke toestand van het nieuwe groeiland.

De samenwerking met prof. Margareth Gfrerer kent een lange traditie. De eerste contacten werden gelegd in 2002 in het kader van een Intensief Programma. Op dat ogenblik werkte prof. Gfrerer nog voor de FH-Joanneum in Graz/Kapfenberg, Oostenrijk. Ook na haar verhuis naar Indonesië bleef de samenwerking tussen haar en het toenmalig departement Toegepaste Ingenieurswetenschappen/Karel de Grote Hogeschool bestaan.

Dankzij de bijdrage van professor Margareth Gfrerer wordt sinds 2004 samengewerkt met de University of Indonesia in Europese projecten zoals LABLINK en CoNeT. Ook deden ingenieursstudenten hun eindwerk in de University of Indonesia en de Syarif Hidayathulla State Islamic University Jakarta (UIN). Professor Gfrerer is eveneens betrokken bij het screenen en beoordelen van Europese en wereldwijde onderwijsprojecten.