Meld je aan op de online platformen

Meld je met je studentenaccount (login en paswoord) die je bij inschrijving hebt ontvangen aan op de online studentenplatformen SisA, Blackboard en je studentenmailbox. Houd vanaf nu je UAntwerpen-mailbox en Blackboard goed in de gaten, want al voor de start van het academiejaar sturen we je via deze weg belangrijke info.

Voor alle mogelijke vragen aan de faculteit en de facultaire studentenadministratie kan je terecht op de Helpdesk FBD: https://studhelp.uantwerpen.be/fbd/

Stel je studieprogramma samen

Registreer je studieprogramma (dit zijn de opleidingsonderdelen die je gaat volgen) in SisA (www.uantwerpen.be/sisastudent) tussen 16 juli en 1 oktober 2019. De lessen starten al op 24 september, wacht dus niet te lang! Zolang je je studieprogramma niet hebt samengesteld in SisA, heb je immers geen toegang tot je cursusinformatie en je toekomstig collegerooster.

Een praktische handleiding vind je in SisA onder Studieprogramma - inschrijven of via https://studhelp.uantwerpen.be/inschrijvingen/. Als je je voor het eerst inschrijft, neem je best het modeltraject dat SisA voorstelt. Dit bestaat uit 60 studiepunten.

Raadpleeg zeker ook de richtlijnen van de faculteit op Blackboard > Faculteit FBD > Studieprogramma. Je vindt hier praktische instructies die specifiek zijn voor je opleiding zoals informatie over de inschrijving voor opleidingsonderdelen waarbij je een groep moet kiezen (bv. practica, seminaries, vaardigheden, …). Let op: je kan tijdelijk een foutmelding krijgen in SisA voor de praktische lessen omdat de practicumgroepen nog niet meteen zijn samengesteld.

Toch nog vragen over het samenstellen van je studieprogramma? Contacteer dan de faculteit via de Helpdesk FBD: https://studhelp.uantwerpen.be/fbd/

Koop je cursussen vooraf

Vermijd lange wachtrijen aan de cursusdienst en koop je cursussen voor de start van het academiejaar! De voorverkoop vindt plaats van 16 tot en met 20 september 2019 van 8 tot 14 uur.

Lijst cursussen

Een lijst van aan te schaffen cursussen vind je hier: http://cursussen.uantwerpen.be/
Duid aan wat je nodig hebt, print de lijst af, en breng ze mee!

Cursusdienst

Openingsuren van 16 september tot 4 oktober: van 8 tot 14 uur
Normale openingsuren (vanaf 7 oktober): van 8 tot 11.45 uur en van 12.45 tot 14 uur

Adres: Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk, Gebouw O, 0.15 (zie http://www.uantwerpen.be/en/campus-life/on-your-way-to-campus/campus-drie-eiken/)

Betalingsmogelijkheden: bancontact, visa, mastercard, maestro