Side header image

Emeritaatsviering Luk Van den Dries

Op vrijdag 6 september 2019 wuiven we Luk Van den Dries uit als professor aan de Universiteit Antwerpen, waar hij sinds de jaren tachtig theaterwetenschap doceerde. Ook Luks engagement voor de theaterpraktijk was groot: hij was redactielid van het toonaangevende tijdschrift Etcetera, organisator van het Vlaams-Nederlandse Theaterfestival en dramaturg van theater- en dansproducties.

De viering zal plaatsvinden in Kultuurfaktorij Monty (Montignystraat 3, 2018 Antwerpen) vanaf 19.30 uur. Nadien wordt er een receptie aangeboden.

Voornaam *
Naam *
E-mailadres *
Aantal personen *
*  Verplichte velden
De Faculteit Letteren en Wijsbegeerte, (evenementenLW@uantwerpen.be) verzamelt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de organisatie van de emeritaatsviering van Luk Van den Dries. Ze worden gewist na 6 september 2019. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres. Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.