Rechten

Emeritaat Daniël Cuypers

Uitgesteld naar zaterdag 19 maart 2022

De emeritaatsviering van Daniël Cuypers wordt uitgesteld naar zaterdag 19 maart 2022.

De faculteit kiest ervoor om, in de lijn van de getroffen federale maatregelen, in te zetten op beperking van onze contacten.

​​​​Programma

Onthaal

Emeritaatsrede Daniël Cuypers:
Redelijke aanpassingen: van discriminatierecht naar algemeen beginsel in het arbeidsrecht?

Koffiepauze

Muzikaal intermezzo met optreden van Lakshmi Matthieu, Celtic harp and voice

Sprekers:

• decaan prof. dr. Federik Swennen
  • prof. dr. Dirk Vanheule
  • Dirk Torfs, eerste voorzitter Arbeidshof

Receptie

​​Locatie

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
​Aula R.001
Rodestraat 14
2000 Antwerpen

Inschrijven

Deelname is gratis, maar vooraf registreren is noodzakelijk en doet u via deze link.

Coronamaatregelen

De Universiteit Antwerpen volgt voor deze emeritaatsviering enkele coronamaatregelen. We zetten deze graag even voor u op een rij:

• U mag het COVID-certificaat zowel op de COVIDsafe app als geprint op papier of als download-pdf meenemen.
  • De Universiteit Antwerpen biedt voor mensen die geen geldig certificaat hebben geen sneltesten aan als alternatief voor een PCR-test. Zorg dus voor uw vertrek naar het evenement voor een geldig COVID-certificaat of zekerheid over een alternatief.
  • Dankzij het COVID-certificaat kan de emeritaatsviering plaatsvinden zonder mondmaskers en sociale afstand. Hou er wel rekening mee dat u een mondmasker bij zich heeft aangezien buiten de besloten ruimte van de emeritaatsviering en in en rond de gebouwen van de Universiteit Antwerpen een mondmaskerplicht mogelijks noodzakelijk is.