Rechten

Viering Anne-Marie Van den Bossche

donderdag 18 november 2021

Boek: Eerlijke en vrije mededinging: wijsheid is maat

2020 was voor de rechtsfaculteit van de Universiteit Antwerpen en inzonderheid voor de Onderzoeksgroep Onderneming & Recht een bewogen jaar waarin gedwongen afscheid moest worden genomen van een bijzonder gewaardeerde collega, professor doctor Anne-Marie Van den Bossche.

Deze studienamiddag en het boek dat daarvan het naslagwerk vormt, zijn bedoeld als hulde aan  Anne-Marie Van den Bossche,  jarenlang woordvoerder van de Onderzoeksgroep Onderneming & Recht, die op 31 juli 2020 overleed.

Aansluitend op de studiemiddag organiseert de Faculteit Rechten van de Universiteit Antwerpen een academische zitting onder leiding van decaan Frederik Swennen. Tijdens deze zitting wordt hulde gebracht vanwege de Universiteit Antwerpen door Henri Swennen en vanwege de Radboud Universiteit Nijmegen door Henri de Waele.  Aan laatst vermelde universiteit was Anne-Marie Van den Bossche tussen 1999 en 2007 hoogleraar. Jan Blockx vervolledigt namens de Onderzoeksgroep Onderneming & Recht de academische zitting.

Herbeluister de viering voor Anne-Marie Van den Bossche