Onderzoeksdag wiskunde

Elke dag wordt er aan onze universiteit onderzoek gedaan in de vele verschillende deelgebieden van de wiskunde. Ben je student, onderzoeker, leerkracht of gewoon sterk geïnteresseerd in wat voor wiskunde er vandaag aan onze universiteit bestudeerd wordt? Kom dan naar de eerste editie van de Onderzoeksdag Wiskunde op donderdag 16 mei 2019 op campus Middelheim in M.G.010, waarop onze jonge onderzoekers hun eigen werk of onderzoeksdomein uit de doeken doen.

De onderzoeksdag start kort na de middag en bestaat uit een aantal presentaties en wat kortere pitches. De presentaties zullen op het kennisniveau van onze bachelorstudenten gegeven worden. Tussendoor voorzien we koffie en thee en achteraf een kleine receptie.

Tot dan!