Geneeskunde en Gezondheids­wetenschappen

Start academiejaar 2021-2022

Onthaalactiviteiten nieuwe studenten

Onthaaldag FGGW

Voordat je de eerste colleges bijwoont, onthaalt de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen (FGGW) jou graag samen met alle startende bachelorstudenten. 
Een belangrijk moment waarop we je laten kennismaken met de organisatie, de campus, je medestudenten en met de werking van het onderwijs.

Op maandag 27 september verwelkomen we je graag op Campus Drie Eiken. 

  • Start je met de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie? De studenten 1e bachelor worden verwacht op Campus Drie Eiken om 13u (tot max. 16u) in gebouw Q, Aula F. Nedee (Q.001).
  • Start je met de opleiding geneeskunde? Dan verwelkomen we jou als student 1e bachelor graag op Campus Drie Eiken om 13.30u (tot max 16u) in gebouw O, aula O6.
  • Start je met de opleiding geneeskunde in 1e master als zij-instromer uit een andere universiteit? Voor jou hebben we een onthaalmoment voorzien om 8:30u (tot 9:30u) in gebouw O, aula O1 (meer info ontvang je via mail).

Verkenningsdagen

Benieuwd wie je toekomstige medestudenten zijn? Of zit je nog met een hele hoop praktische vragen? Ouderejaars nemen je onder hun hoede tijdens de Verkenningsdagen, een snelcursus voor studenten die zich voor het eerst inschrijven aan de Universiteit Antwerpen.

Wanneer?

De Verkenningsdagen vinden plaats tussen 13 en 24 september 2021 in reeksen van drie dagen. De data worden afgestemd op de onthaalactiviteiten die de faculteiten organiseren zodat beide vlot te combineren zijn. Voor de opleidingen geneeskunde en revalidatiewetenschappen en kinesitherapie worden er verschillende reeksen georganiseerd:

  • 13 t.e.m. 15 september 2021
  • 22 t.e.m. 24 september 2021

Praktisch?

Kostprijs, info en inschrijven (vanaf 1 juli 2021 tot en met 3 september 2021) vind je op deze pagina.