Bezoek uitgesteld

Naar aanleiding van de adviezen van de regering om de snelle verspreiding van het Covid-19, of het coronavirus tegen te gaan, werd beslist om het bezoek aan de projecten op het Eilandje van vrijdag 20 maart voor onbepaalde tijd uit te stellen. Wij danken u alvast voor het begrip en houden u uiteraard op de hoogte over de toekomstige planning van deze activiteit.

Bezoek het Eilandje, vrijdag 20 maart 2020

Bezoek samen met 'Alumni Architectuur Antwerpen' enkele nieuwe projecten op het Eilandje in Antwerpen. De architecten zelf (Koen Van Bockstal en Mechthild Stuhlmacher) nemen je mee en geven een woordje uitleg.

Schrijf je in en bezoek:

• De Gouden toren (Diener en Diener), 15de verdieping, je kijkt uit over de wijk
  • Grootstadsblok Cadix (Sergison Bates Architects, BULK architecten, Bovenbouw, CIP) in aanbouw
  • Campus Cadix (Korteknie Stuhlmacher Architecten)

Eindigen doe je in het Droogdokkenpark (Van Belle & Medina Architects) waar we je graag een lokaal Seefbier aanbieden. Inschrijven doe je via deze pagina. Wij vragen aan al de deelnemers om een bijdrage van 7 euro te doen via overschrijving op BE 77645102665542 op naam van Joseph Meers.

• 09.00 uur - afspraak aan ingang van de Gouden Toren
  • 09.15 uur - welkomstwoord en bezoek 15de verdieping