Side header image

Conservatie-restauratie: van verleden naar toekomst

Dit evenement wordt geannuleerd omwille van een te beperkt aantal inschrijvingen. Onze excuses.

21 september 2019 - 10.30 uur
Gebouw van de Grauwzusters
Lange St. Annastraat 7
2000 Antwerpen

De opleiding conservatie-restauratie steekt in een nieuw kleedje. Hoog tijd voor een update! Daarom organiseert de opleiding op zaterdag 21 september 2019 een infomoment voor alle stakeholders van de opleiding.

Aan de hand van enkele korte lezingen nemen we je mee naar de toekomst van onze opleiding. We lichten het nieuwe programma toe en vertellen hoe dit dankzij tal van partners tot stand kwam. We brengen je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de conservatie-restauratie en vertellen je over onze samenwerkingen met het werkveld.

's Middags bieden wij u graag een lunch aan, en om 14 uur trekken we in kleine groepjes de stad in. Deelnemers krijgen de kans om een begeleid bezoek te brengen aan een van onze deelnemende stadsmuseum van hun voorkeur. Het Vleeshuis, het Rockoxhuis en het museum Plantin-Moretus hebben al bevestigd zo'n begeleid bezoek te organiseren. Wij werken nog verder aan dit lijstje.

Inschrijven kan alvast. Plaatsen zijn beperkt!
Deelnemers ontvangen binnenkort het gedetailleerde programma van die dag en een uitnodiging om het museum van hun voorkeur door te geven.

Naam *
Voornaam *
E-mailadres *
Bedrijf-Organisatie *
*  Verplichte velden
Faculteit Ontwerpwetenschappen, sven.verheyen@uantwerpen.be, verzamelt deze persoonsgegevens voor de organisatie van evenementen door de Universiteit Antwerpen. In geen geval zullen deze gegevens worden doorgegeven aan derden. Deze gegevens worden bijgehouden tot na afloop van het event. Indien u uw persoonsgegevens wil wijzigen of laten verwijderen kan u terecht op het hierboven vermelde adres.
Meer info over ons privacybeleid: www.uantwerpen.be/disclaimer.