Side header image

Ontwerp een tote bag voor jouw opleiding

Vanaf academiejaar 2019-2020 lanceert de Faculteit Ontwerpwetenschappen tote bags voor de verschillende opleidingen. Voor het ontwerp doen we beroep op jou! Illustratie, foto, collage, cartoon, typografie… Alles kan, als het je opleiding maar 'in the picture’ zet.

Lever je ontwerp aan vóór 7 juli 2019 via sven.verheyen@uantwerpen.be. Het gekozen ontwerp wordt opgevoerd in de communicatiekanalen van de universiteit en de faculteit. Eeuwige roem verzekerd! Bovendien ontvang je zelf ook enkele exemplaren.

Waaraan moet je ontwerp voldoen?

• de tote bag zet je opleiding aan UAntwerpen in de kijker
  • je zet je naam op het ontwerp (14 pt - fictief voorbeeld: 'Ontwerp: Ronny Rademakers, student architectuur, derde bachelor')
  • het ontwerp is in één kleur en maximaal 290 x 290 mm
  • je levert aan in EPS (vectorbestand) of hires PDF
  • je gebruikt het UAntwerpen logo in of bij je ontwerp (Nederlands- of Engelstalig met een breedte van 80 mm)

Hoe wordt een ontwerp geselecteerd?

Een 3-koppige FOW-jury, met telkens 1 afgevaardigd docent per opleiding, zal een ontwerp selecteren.

Nog vragen?

Contacteer Sven Verheyen