Side header image

Leerstoel Dennie Lockefeer focust op onderzoek binnenvaart

Ter nagedachtenis van het te vroege overlijden van Dennie Lockefeer op amper 42-jarige leeftijd richt het Universiteitsfonds samen met Van Moer Logistics en tal van geëngageerde partners de “Leerstoel Dennie Lockefeer” op. Ontdek hieronder alles over de nieuwe Leerstoel Dennie Lockefeer.

Wil jij ook de "Leerstoel Dennie Lockefeer" steunen?

Wil jij ook de "Leerstoel Dennie Lockefeer" steunen?

Dat kan. Om de “Leerstoel Dennie Lockefeer” verder mogelijk te maken de komende jaren, is er financiële hulp nodig. Steunen kan heel makkelijk via één van de sponsorpakketten op maat: goud, zilver of brons. U kan vrijblijvend contact opnemen met Dimitry Beuckelaers van het Universiteitsfonds Antwerpen voor alle verdere informatie. Dit kan via dimitry.beuckelaers@uantwerpen.be, via het nummer 03 365 94 57 of via gsm 0486 20 27 87.

Uiteraard is ook een vrijblijvende gift mogelijk. Dit kan makkelijk via ons online betaalplatform of via een overschrijving op het bankrekeningnummer BE42 7310 4624 7854 van de Universiteit Antwerpen (op naam van Universiteit Antwerpen, Prinsstraat 13) met vermelding: “Leerstoel Dennie Lockefeer fiscaal attest”. U heeft recht op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van uw gift vanaf 40 euro. U ontvangt hiervoor een attest van de Universiteit Antwerpen.

Contactpersonen:

Dimitry Beuckelaers (Universiteitsfonds), dimitry.beuckelaers@uantwerpen.be
Christa Sys, christa.sys@uantwerpen.be