Side header image

Elevator pitch

Tijdens een 'elevator pitch' verkoop je jezelf in pakweg één minuut, de tijd die je met andere mensen doorbrengt in de lift. Onze onderzoekers trekken naar bekende Antwerpse liften en stellen er hun onderzoek voor.

Karolien Poels

Gepersonaliseerde reclame in de lift van het Havenhuis

Karolien Poels is professor strategische communicatie aan de Faculteit Sociale Wetenschappen. Voor haar elevator pitch trekt zij naar het Havenhuis.

Evelien Smits

Immuuntherapie in de lift van het MAS

Kankeronderzoekster Evelien Smits, verbonden aan het Centrum voor Oncologisch Onderzoek (CORE) trekt naar het Museum aan de Stroom.

Maarten Weyn

Internet of Things in de lift van 'de Chicagoblok'

Professor Maarten Weyn geeft les aan de bachelors en masters industriële wetenschappen: elektronica - ict en doet onderzoek naar het Internet of Things. Hij trakteert de inwoners van 'de Chicagoblok' op een elevator pitch.