Heb je een vraag of zoek je hulp? Weet dat onze mensen voor je klaar staan. Aarzel niet om hen te contacteren.

Vragen over examens

Op www.uantwerpen.be/corona-examens vind je alle algemene praktische info rond de organisatie van de examens. Heb je meer specifieke vragen over een examen? Dan kan je terecht bij de studentenadministratie van je faculteit via Blackboard > Faculteit.

Nood aan een studieplek?

Zoek je een studieplek waar je in alle rust en stilte kan studeren? Reserveer een plekje in een van onze bibliotheken (voorbehouden voor studenten en medewerkers van UAntwerpen). Van 4 t.e.m. 28 januari kan je ook een studieplek reserveren in de komida-studentenrestaurants

Studeren op unieke locaties in Antwerpen kan via Study 360 van STAN, en via UAntwerpen kan je ook tijdelijk een studiekamer huren voor tijdens de blok en examens.

Mental support

Zie je de examens even niet meer zitten? Je bent zeker welkom voor een gesprek hierover bij één van onze studentenbegeleiders en -psychologen. Een afspraak maken kan via het STIP. Op Blackboard > Ondersteuning vind je alvast heel wat tips om deze examenperiode goed door te komen.

Ook binnen je faculteit kan je terecht bij de studietrajectbegeleiders. Je vindt hun contactgegevens via Blackboard > Faculteit.

Financiële hulp

Met vragen over je financiële situatie kan je terecht bij de Sociale Dienst van UAntwerpen via socialedienst@uantwerpen.be of op het nummer 03 265 48 72. Je kan hen ook contacteren via chat. Meer informatie vind je via www.uantwerpen.be/financiele-steun.