Side header image

Young Universities for the Future of Europe

Eén échte Europese universiteitYUFE

Grenzen overstijgen met de Young Universities for the Future of Europe

De Universiteit Antwerpen creëert samen met zeven Europese partners iets nieuws en spannends: de Young Universities for the Future of Europe (YUFE), een universiteit die geografische, politieke, sociale, taalkundige en vakinhoudelijke grenzen overstijgt.

Een open, inclusieve Europese universiteit, verspreid over tien landen, die iedereen betere kansen biedt: een compleet nieuwe leerervaring met gepersonaliseerde curricula, loopbaanontwikkeling en -mobiliteit voor medewerkers en een leer-ecosysteem waarvan de burgers in alle partnerregio's zullen profiteren.

Studenten en medewerkers kunnen vrij bewegen tussen verschillende campussen en profiteren van verschillende mogelijkheden om te leren, zich te ontwikkelen en vrijwilligerswerk te doen in nauw contact met de lokale burgers, die hier hun voordeel mee doen.

De kans van je leven, aan de Europese universiteit. Vanaf mei 2020 kan je inschrijven.

Nieuws
  • 7
    nov
    YUFE bouwt aan een Europese universiteit
    Op 7 november vond in Brussel de voorstelling plaats van de YUFE-alliantie (Young Universities for the Future of Europe) tijdens de kick-off van het Initiatief 'Europese Universiteiten'.