Vorige week werden we geconfronteerd met erg pijnlijke beelden, waarbij enkele medewerkers van UAntwerpen uitspraken deden die niet door de beugel kunnen. Voor velen van ons wekt dit heel wat emoties op. Velen zijn erg teleurgesteld, gekwetst, kwaad, ontgoocheld … .


Afbeelding1.jpg

Het Studentenpanel Diversiteit organiseert een bijeenkomst om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we de afgelopen weken hebben ervaren. De bijeenkomst zal gebeuren in een veilige setting waarin we elkaar kunnen ondersteunen, ventileren en onze gevoelens en gedachten op een laagdrempelige, open, veilige manier kunnen uiten. Het Team Diversiteit zal het Studentenpanel Diversiteit ondersteunen bij de organisatie van dit ontmoetingsmoment.


Heb jij ook nood om in een safe space ervaringen uit te wisselen en in dialoog te gaan met elkaar? Kom dan op woensdag 6 juli om 16.00 uur naar campus Drie Eiken, lokaal 101 gebouw R. Inschrijven is niet nodig.

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Twijfel je of dit iets voor jou zou zijn? Heb je specifieke behoeftes naar toegankelijkheid? Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel graag een boodschap achterlaten?

Mail dan naar diversiteit@uantwerpen.be

* Wat is het Studentenpanel Diversiteit? Wij zijn 13 studenten (ook enkele stuvers) die affiniteit met het thema diversiteit hebben. Wij denken als Studentenpanel Diversiteit mee na over hoe we onze universiteit inclusiever en veiliger kunnen maken voor iedereen.