Webshop

In de UAntwerpen webshop vind je een divers aanbod aan originele en duurzame merchandise: sokken, een starterspakket, balpennen, USB-sticks, teddybeertjes... Je kan items aankopen voor jezelf of om als aandenken te geven aan (buitenlandse) bezoekers, uitwisselingsstudenten, emeriti of vrienden. Zelfs voor de allerkleinsten kan je terecht op onze webshop.  

Fysieke verkooppunten

 • Visit Antwerpen
  Steenplein 1, 2000 Antwerpen
  Open: elke dag van 10 tot 18 uur (gesloten op 25 december en 1 januari)
  Op 24 en 31 december tot 16 uur
  www.visitantwerpen.be
 • ACCO boekhandel
  Prinsstraat 21, 2000 Antwerpen, T +32 3 226 64 02
  Open: maandag tot vrijdag, 9 tot 17 uur

Webshop voor UAntwerpen-medewerkers

UAntwerpen personeelsleden kunnen artikelen uit het Gift Shop assortiment via interne verrekening aankopen.

Lees meer op Pintra (personeelsomgeving) ​​

Nadruk op creativiteit en duurzaamheid

​Bij de zoektocht naar een leverancier lag de nadruk op duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Onze huidige partner draagt deze waarden hoog in het vaandel. Alle producenten waarmee onze leverancier samenwerkt, ondertekenen een verdrag rond goede arbeidsomstandigheden, het bedrijf werkt samen met tewerkstellingsprojecten en ze gaan in de mate van het mogelijke in zee met lokale producenten. 

Het aanbod omvat:

 • een corporate line, die strikt aansluit bij de huisstijl en wordt gekenmerkt door een overwegend witte kleur. Daaronder balpennen, markeerstiften, sleutelhangers en meetlatjes. 
 • een community line, die wat speelser is en de klemtoon legt op het rood van het UAntwerpen logo, met onder meer teddybeertjes, babyrompertjes en rode hoodies.

Ons aanbod evolueert steeds en blijft om die reden verrassend divers

Alexander Van den Eynden en An Devaux van het Departement Marketing en Communicatie:

"De combinatie van duurzaamheid en een gezonde dosis creativiteit, zorgt voor een aantrekkelijk aanbod dat voor iedereen toegankelijk is." 

Praktisch 

Voor grote volumes, speciale vragen of aangepaste producten kan je het Departement Marketing en Communicatie van UAntwerpen steeds rechtstreeks contacteren.