Side header image

Departement Personeel en Organisatie

Met meer dan 5000 werknemers is de Universiteit Antwerpen een van de grootste werkgevers van de provincie Antwerpen. Het Departement Personeel en Organisatie is er om alle medewerkers te ondersteunen in hun activiteiten aan de universiteit.

Aanwerving en onthaal van nieuwe medewerkers

De Universiteit Antwerpen is voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers: zowel academisch personeel  met specialisaties in de meest uiteenlopende vakgebieden – van middeleeuwse literatuur tot nanochnologie– ,  als  medewerkers  die zich toeleggen op  administratie, logistiek, ICT, techniek, infrastructuur, communicatie, management, beleid…

Het Departement Personeel en Organisatie is verantwoordelijk voor de selectie en aanwerving van nieuwe medewerkers. We zorgen ervoor dat ze goed onthaald worden en zich welkom voelen bij de universiteit.

Duurzaam personeelsbeleid

We voeren een personeelsbeleid dat gericht is op het tot stand brengen van duurzame personeelsverhoudingen. Daarbij streven we streven naar:

  • maximale ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden voor wie over de juiste kwalificaties en capaciteiten beschikt.
  • maximale werkzekerheid, met een sterke sociale bekommernis, in het bijzonder voor de familiale verplichtingen van de medewerkers.
  • gelijke kansen ongeacht geslacht en afkomst.

Een helpende hand

Het is niet altijd evident om je een weg te banen door  allerlei procedures en reglementen. Het Departement Personeel en Organisatie helpt de medewerkers van de universiteit daarom graag verder bij hun zoektocht naar informatie en bij het beantwoorden van praktische vragen.  Ook de jobtevredenheid garanderen is een prioriteit. Het uitgebreide opleidingsaanbod, de flexibele arbeidstijd en de aantrekkelijke vakantieregeling zijn alvast belangrijke troeven.

Contact

Departement Personeel en Organisatie Campus Middelheim, Gebouw C
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen
Tel. +32 3 265 31 71
dpo@uantwerpen.be