Ellen Bogaert

Ellen Bogaert

Contact

Campus Middelheim
Tel.
032653720
Middelheimlaan 1
2020 Antwerpen, BEL

Ellen Bogaert is verantwoordelijk voor de communicatie- en marketingstrategie bij de dienst Valorisatie. In die hoedanigheid promoot zij het onderzoeksaanbod van UAntwerpen naar externe partners in de bedrijfswereld, via verschillende media en evenementen. Daarnaast werkt ze mee aan de sensibilisering rond ondernemerschap en valorisatie bij de onderzoekers van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen.

Ellen is tevens verantwoordelijk voor het netwerkplatform Antwerp Smart Region Link, een co-organisatie van UAntwerpen en de Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Antwerp.SRL heeft als doelstelling ondernemers en onderzoekers dichter bij elkaar te brengen via thematische evenementen, maar ook via online (sociale) media. Daarnaast is zij het aanspreekpunt voor de UAntwerpen spin-off community.

Ellen studeerde communicatiewetenschappen aan de UAntwerpen (afstudeerjaar 2004). Voorheen werkte ze als communicatieverantwoordelijke bij verschillende bedrijven, zoals Pfizer en Dubai Ports World. In 2014 ging ze aan de slag bij de dienst Valorisatie, onderdeel van het departement Onderzoek en Innovatie.