Erdem Irtem

Academisch medewerker (AAP)

Foto ID

Over Erdem Irtem

Dr. Erdem Irtem behaalde zijn ingenieursdiploma in materialen aan de Technische Universiteit van Eskişehir (Turkije 2009) en werd exclusief bekroond met een Erasmus Mundus-beurs voor deelname aan de gezamenlijke Europese masteropleiding Materials for Energy Storage and Conversion (Frankrijk, Polen en Spanje 2010-2012) .

In 2013 ontving hij een onderzoekstoelage in een vroeg stadium (FI-AGAUR) om zijn proefschrift uit te voeren in IREC, Barcelona (2013-2017) over de productie van zonnebrandstoffen door foto-elektrochemische omzetting van kooldioxide en behaalde hij zijn titel aan het Nanoscience-programma van de universiteit van Barcelona in mei 2017. In het volgende jaar werkte hij als postdoctorale ERC-fellow aan synthese en toepassing van van grafeen afgeleide materialen voor waterbehandelingstoepassingen in ICRA, (Girona).

Sinds 2019 werkt Dr. Erdem Irtem als postdoctoraal onderzoeker met subsidie ​​in de ELCAT-groep, Universiteit Antwerpen. Zijn onderzoek is gericht op de ontwikkeling van technische nanomaterialen en nieuwe reactorconcepten voor elektrochemische energieconversie en opslagtoepassingen.

Statuut & functies

Bijzonder academisch personeel
  • postdoctoraal bursaal

Interne mandaten

Contact

Campus Drie Eiken
Universiteitsplein 1
D.B.028
2610 Wilrijk
België
Tel. +3232658710
erdem.irtem@uantwerpen.be