Audities voor acteurs en medewerkers

Op woendag 16  en op donderdag 17 oktober (van 19u tot 21u) organiseert de Bromvlieg audities waaraan iedereen kan deelnemen. Deze audities vinden plaats in de benedenverdieping van Ten Prinsenhove, het studentenrestaurant van de stadscampus. Inschrijven is niet nodig, ter plekke komen aanmelden volstaat! Je kan één van beide dagen uitkiezen.

Deze audities vinden plaats om een idee te vormen van hoeveel mensen juist willen meewerken het komende academiejaar en zijn zowel voor acteurs als voor medewerkers achter de schermen bedoeld; iedereen is welkom! De enige voorwaarde is dat je op dit moment een student aan de UA bent. Dit jaar staan er weer twee theaterstukken op stapel en daarnaast een aantal kleinere projecten. Heb je zin om mee te spelen? Of om mee te helpen achter de schermen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom gerust eens langs tijdens onze auditiedagen!

Wil je achter de schermen komen helpen (organisatie, productie, assistentie of zelfs techniek, schminken of achter de bar werken) of andere ervaring komen opdoen in het theaterwezen, dan hoef je niets voor te bereiden. Je komt je gewoon op een van bovenstaande data aanmelden en dan krijg je alle informatie.

Wil je meespelen en als acteur je geluk beproeven? Kom ons gerust verbluffen met je acteertalent op onze audities! Er worden twee dingen van je gevraagd; één van de drie auditieteksten die hieronder op deze pagina staan  voorbereiden en iets van eigen inbreng. Dat kan werkelijk alles zijn: een tekstfragment uit een boek, een bewegingssessie, een wilde improvisatie ...

Opgelet: er worden tien minuten voorzien voor elke auditie, dus een uitgebreide yogasessie als eigen inbreng kan krap worden.

Hopelijk tot op de auditie!