Lente Editie

Lentekriebels? Groene vingers? Zin om de handen uit de mouwen te steken?

Op woensdag 27 maart om 13u organiseert GreenOffice een SamenTuin-moment op Campus Groenenborger & Drie Eiken. Samen zullen we de plantenbakken voorbereiden op een vruchtbaar jaar. We zullen een compostlaag aanbrengen in zowel de plantenbakken als rond de fruitbomen, en waar het kan zullen we ook de eerste planten al zaaien. Daarnaast zal Maggy ons ook van een woordje uitleg voorzien (enkel op CGB) over het ontstaan van de SamenTuin, en de vergroening van de campus in samenwerking met Middelheim. Vergeet zeker niet om kleren aan te doen die wat vuil mogen worden, en indien je dit hebt ook tuinhandschoenen. GreenOffice voorziet ook deze keer opnieuw een klein cadeautje voor de deelnemers waarmee ze zelf thuis aan de slag kunnen. 


In't kort:

  • Wat: een leuke tuiniersessie
  • Waar: Campus Groenenborger gebouw Z & Campus Drie Eiken gebouw A
  • Wanneer: 27 maart om 13 uur, maar later aansluiten kan!
  • Voor wie: studenten en medewerkers van de UA die graag in de buitenlucht vertoeven en hun handen uit de mouwen steken
  • Hoeveel kost dat: helemaal niets !    

Herfst Editie

Het nieuwe academiejaar is officieel geopend en dat wilt zeggen dat ook Green Office klaar is om jullie te ontvangen voor verschillende interessante en duurzame activiteiten. De startactiviteit is een primeur: een kennismaking met het “samentuin”-

project op campus Groenenborger. Dit uniek moestuinconcept wordt geleid door onze experte Maggy Goossens. Zij zal ons een woordje uitleg geven over het project. Uiteraard zitten we niet stil en helpen we mee de moestuin winterklaar te maken. Op het einde van de kennismaking krijgen jullie een leuke gadget om ook op kot te kunnen tuinieren.

DUS

Heb jij groene vingers en een interesse voor tuinieren? Vertoef jij graag in de buitenlucht? Hou je ervan om nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is deze activiteit iets voor jou!What to expect?

  • Een interessante presentatie van een uniek moestuinconcept
  • Een leuke tuiniersessie
  • Een tof welkomscadeautje van Green Office