Loopbaancentrum

Centrum WeST biedt loopbaanbegeleiding, die specifiek gericht is op de combinatie van werk en studie. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit werknemers met een professionele bacheloropleiding of een masterdiploma, die het gevoel hebben ‘vast te zitten’ in een eerder vlakke loopbaan die nog weinig perspectief biedt.

Na een vrijblijvend informatiegesprek over je huidige of toekomstige werksituatie beslis je zelf of een vervolgsessie met je loopbaanbegeleider is aangewezen. Hiervoor kan je gebruik maken van loopbaancheques van de VDAB. De inhoud en duur wordt steeds afgestemd op jouw behoeften en verwachtingen. Samen met je loopbaanbegeleider breng  je je sterktes en zwaktes in kaart en teken je een actieplan uit. Dit helpt jou bij het nemen van loopbaanbeslissingen en/of het kiezen van een passend opleidingstraject om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken. Op basis van de loopbaanbegeleiding kan je voor de start van de opleiding een POP-attest aanvragen (in het kader van je Persoonlijk Ontwikkelingsplan), waarmee je recht hebt op opleidingscheques.

Wens je een vrijblijvend informatiegesprek? Stuur dan een aanvraag via de helpdesk met de vermelding ‘loopbaanbegeleiding’ voor een afspraak.

 

Contact

Centrum WeST
Loopbaangebegeleiding
Blindestraat 14
2000 Antwerpen
Belgiƫ
Tel. +32 3 265 49 27
sabine.devriendt@uantwerpen.be