Met behulp van call-to-action buttons kan je vanop de website doorlinken naar webformulieren.

We beschikken over verschillende soorten formulierenπŸ” voor verschillende doeleinden:

  • Voor inschrijvingen voor evenementen kan je een inschrijvingsformulier genereren op ons eventportaal events.uantwerpen.be, gekoppeld aan de Dynamics 365 Event Module.
  • Voor de stroomlijning van administratieve processen en/of interne communicatie gebruik je een Microsoft Forms met UAntwerpen-templateπŸ” of een formulier op forms.uantwerpen.be.
  • Voor inschrijven op digitale nieuwsbrieven gebruik je een formulier gekoppeld aan de Dynamics 365 Mailing Module.
  • ...

Het is noodzakelijk om in elke situatie het juiste formulier te gebruiken. Elk formulier heeft namelijk andere functionaliteiten die in verschillende situaties erg nuttig zijn. Denk aan koppeling met de mail module van Dynamics 365, een connectie met een digitaal betaalplatform of toegang voor enkel personeel en/of studenten. 

Via de UAntwerpen helpdeskπŸ” lees je welk formulier je nodig hebt in welke situatie en hoe je zo'n formulier kan aanvragen of zelf kan aanmaken.

Via https://forms.uantwerpen.be/login.aspx kan je nog op de formulierenomgeving terecht. De overgangsfase gaat geleidelijk gebeuren. Aanvragen voor nieuwe formulieren of wijzigingen aan bestaande formulieren kan je nu ook doen via de UAntwerpen helpdeskπŸ”β€‹