pintranieuwsbrief.jpg

Less is more

Het sjabloon heeft een strakke en sobere lijn. Het sjabloon ondersteunt de functie van de nieuwsbrief als trigger om bezoekers naar verdere info op je website te leiden.

Voor de opmaak van de header en de footer kan je gebruik maken van de sjablonen op Pintra. Je kan ook een ontwerp laten maken door de communicatiedienst via communicatie@uantwerpen.be

Elk nieuwsbericht heeft een titel van maximum 50 tekens + een korte tekst van maximum drie lijnen (ongeveer 200 tekens met spaties). In de tekst kunnen geen links gelegd worden, de enigste link naar verdere info ligt op de call-to-action link onder elk artikel. Elk artikel wordt ondersteund door een afbeelding van 120 x 120 px groot.

Bovenaan kan een publicatielijst toegevoegd worden. Onderaan kan een kalender toegevoegd worden en/of een lijst met links (bv naar vacatures, of publicaties, of verdere info). Deze modules zijn optioneel: je voegt ze toe als je dat wenst. Elke module kan wel maar één keer toegevoegd worden.

In de footer kan de 'contact' tekst aangepast worden + de social mediabuttons. Ook de link om adreswijzigingen door te geven of uit te schrijven wordt aangepast per nieuwsbrief.

De publicatie van nieuwsbrieven in dit sjabloon gebeurt door de verantwoordelijke zelf. Versturen gebeurt enkel door E-Campus of webredactie na controle op verzendlijsten en vormvereisten.