Goed nieuws! Vanaf de start van het nieuwe academiejaar kan je opnieuw bij jouw favoriete komida terecht voor een lunch, tussendoortjes en nog veel meer.

Honger zal je dus niet hebben! Je kan je lunch nog steeds online bestellen of gewoon ter plaatse kiezen.
Daarnaast kan je ook plaatsnemen in het restaurant om opnieuw gezellig samen te eten.

Door een beperkt aanbod aan zitplaatsen vanwege de coronamaatregelen, kan komida voorlopig geen warme maaltijden aanbieden, maar geen nood! Ons aanbod blijft ruim en gevarieerd: broodjes, salades, gebak, warme maaltijden om op te warmen, drank … Met uiteraard voor elk wat wils: vegetarisch of niet, vegan of niet.

Je loopt gewoon binnen, een plaats reserveren is niet nodig. Vind je geen eetplek meer in komida zelf, dan kan je in enkele auditoria terecht. 

Vergeet zeker je studentenkaart niet! Deze heb je nodig om te genieten van het studententarief.
O ja, cash hebben we al een aantal jaren niet meer in huis; betalen doe je met de kaart of payconiq. 

Met welke maatregelen moet je rekening houden? 

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht, enkel aan tafel in de komida’s mag je het afzetten. Hierdoor zijn je lunchbuddy’s je enige hoogrisicocontacten op de campus, want de regels rond mondmaskers en afstand houden blijven op alle andere plekken gelden. 
  • Word je gecontacteerd door contact tracing? Geef de namen van al jouw eetcontacten door (= iedereen met wie je op minder dan 1,5 meter samen hebt gegeten). Geef ook de namen door van al je risicocontacten buiten de campus (als je bijvoorbeeld met vrienden buiten de campus bent gaan eten). We vragen je om je verantwoordelijkheid hierin te nemen en voorzichtig en waakzaam te blijven. 
  • Je kan ook lunchen ‘op afstand’. Voor zij die dat willen, stelt de universiteit auditoria ter beschikking om te lunchen. Daar kan je plaatsnemen op de gevlagde plekken, en eet je dus op 1,5 meter van elkaar. Dat is geen verplichting, maar we bieden het graag aan om het aantal risicocontacten te beperken.

Houd jullie goed en tot snel!