Side header image

Cambiojetons reserveren - TE LAAT, dit kon tot en met 11 oktober...

Bij komida willen we ons cambiosysteem verder laten groeien om zo het aandeel wegwerpverpakkingen verder te doen dalen. Daarom krijgen onze vaste klanten bij de start van het academiejaar twee cambiojetons cadeau die voor verschillende ruilmaterialen ingewisseld kunnen worden. Je leest het goed: twee jetons, die voor de gekende cambiopot (binnenkort in nog meer vormen en maten), maar voortaan ook voor een brooddoos of koffiebeker ingeruild kunnen worden.
Help ons dit systeem in stand te houden en ruil de cambio-artikelen telkens weer in, zodat wij ze weer kunnen vullen.

Hoe reserveren?

Ben jij een regelmatige klant in komida en wil je mee werken aan het verminderen van eenmalige verpakkingen? Reserveer dan snel je jetons via deze eenmalige actie:

De jetons zullen vanaf 23 september verdeeld worden aan personeelsleden; studenten kunnen tussen 27 september en 15 oktober terecht op een van volgende locaties: 

  • Stadscampus: 
    • komida@Stadscampus op maandag, dinsdag of woensdag
    • komida@the Big C in Het Brantijser op donderdag of vrijdag
  • komida@Middelheim op maandag of dinsdag
  • komida@Groenenborger op woensdag, donderdag of vrijdag
  • komida@3 Eiken – pop-up op de campus van maandag tot en met vrijdag.

Op alle locaties kan je tussen 11 en 14 uur terecht om de jetons op te halen.

Wat is cambio? 

Het cambiosysteem is komida’s ruilsysteem: je kiest voor een herbruikbare pot, brooddoos of koffiebeker, ‘betaalt’ deze aan de kassa met je jeton, brengt het cambiomateriaal na de lunch vuil terug en krijgt in ruil een nieuwe jeton. Bij het volgende bezoek neem je gewoon proper gerei, dat je opnieuw betaalt met de cambiojeton.

Vanaf dit academiejaar breiden we dit ruilsysteem verder uit: er zullen ook desserten en zelfs een aantal broodjes (in een brooddoos!) aangeboden worden. Vandaag neem je bijvoorbeeld een salade in een cambiopot mee, maar morgen heb je misschien meer zin in een broodje, wat dan in de brooddoos kan!