Side header image

Jobs buiten de campus (JOS)

Ben je op zoek naar een studentenjob buiten de campus, dan kan je terecht bij JOS.  Dit staat voor ‘JObstudentenSysteem Vlaanderen’. 

Wat is JOS ?

 ‘JOS’ een innoverend project van de studentenvoorzieningen van de hogescholen en universiteiten van Brussel en Vlaanderen, in samenwerking met de VDAB.

Welke info vind je in JOS ?

  • In JOS vind je alle vacatures die door de deelnemende hogescholen en universiteiten werden ingevoerd, maar ook de werkaanbiedingen voor jobstudenten die door bedrijven of door de VDAB worden bekendgemaakt.  Zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakantiemaanden is er een sterk gevarieerd aanbod van jobs beschikbaar.
    Het is heel makkelijk om via ‘JOS’ jobs naar jouw voorkeur te zoeken, ongeacht de plek waar je woont of studeert.  Je kan namelijk heel gericht zoeken door het beroep of de sector te selecteren waarin je wenst te werken, en de regio waar je een job zoekt. 
     
  • In ‘JOS’ kan je ook een model vinden van een overeenkomst voor tewerkstelling van jobstudenten.

Info voor buitenlandse studenten

Alle hierboven vermelde info is van toepassing voor buitenlandse studenten, die aan de voorwaarden voldoen om te mogen werken. De databank met jobs is enkel in het Nederlands raadpleegbaar. Als je de website in google Chrome opent en  op de startpagina op je rechtermuisknop klikt, dan kan je vertalen aanklikken en is de hele site vertaald naar de taal die je wenst.