Het Ultieme Startschot voor Jouw Studentenleven!

Ben je klaar voor een onvergetelijk begin van je academische avontuur? Zet je schrap voor de Campus Kick-Off, het meest spetterende evenement van het jaar, speciaal voor alle nieuwe en terugkerende studenten! Dit is jouw kans om nieuwe vrienden te maken, je medestudenten te leren kennen, en de campus te ontdekken als nooit tevoren.

🎉 Wat kun je verwachten?

  • Muziek: Geniet van DJ's die zorgen voor een ongeëvenaarde sfeer.
  • Informatiemarkt: Ontmoet vertegenwoordigers van studentenverenigingen, sportclubs, en andere organisaties. Vind de perfecte match voor jouw interesses en bouw aan je netwerk.
  • Culinair Genot: Smul van heerlijke hapjes en drankjes uit verschillende keukens. Er zijn foodtrucks en kraampjes met smaken van over de hele wereld.
  • Animatie: Ga die sportieve uitdaging aan en glij van een zipline of berijdt de rodeostier,... er is voor ieder wat wils.

📅 Datum en Tijd: maandagnamiddag 23 september

📍 Locatie:Campus Groenenborger, Groenenborgerlaan 1712020 Antwerpen

Waarom mag je dit niet missen?

De Campus Kick-Off is dé perfecte gelegenheid om je nieuwe thuis te ontdekken en je comfortabel te voelen op de campus. Of je nu nieuw bent of een terugkerende student, dit evenement biedt je alles wat je nodig hebt om het beste uit je studententijd te halen. Het is een geweldige manier om je te laten inspireren, betrokken te raken, en te genieten van alles wat de campus te bieden heeft.

Schrijf je vandaag nog in en mis deze fantastische ervaring niet! Neem je vrienden mee en laten we samen het academische jaar knallend beginnen.

Tot ziens op de Campus Kick-Off!